Pages

Tuesday, 23 August 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum
Hai semua

Nak join <KLIK SINI>

Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

Gud Luck!



Hadiah Giveaway Perencah Ikan Bakar Dah Sampai !!

Assalamualaikum
Hai semua

Hari tu aku join Giveaway PERENCAH IKAN BAKAR BY AZATIESAYANG. 
Alhamdulillah rezeki aku jadi salah seorang pemenang.
Hadiah pun dah terima, baru je sampai hari ni hehe. 
Terima kasih penganjur. Semuga murah rezeki. 

MOOD: Tak sabar nak main bakar-bakar hahaha



Monday, 15 August 2016

Alhamdulillah. Result Final Exam Uitm LULUS !

Assalamualaikum
Hai semua

Bagi student uitm macam aku tak kira lah sepenuh masa atau separuh masa mesti dah cek result final exam kan? Alhamdulillah aku lulus semua subjek ! Haha mesti lah happy. Sebab dah lama tak merasa  perasaan gundah gulana nak cek result exam haha. Last student life aku dah berlalu hampir 6 tahun yang lepas. So memang excited lah bila nak cek result exam pagi tadi hehehe. Walaupun dalam hati dupdap hanya tuhan yang tahu.

Sebenarnye unexpected gak result aku tu..aku ingatkan adalah 1 subjek yang akan fail. Sebab memang aku tak boleh nak jawap masa final exam. Tapi alhamdulillah dapat cukup2 makan hehehe. Nasib tak kena repeat. Kalo tak masak lah kena bebel dengan En. Suami. Banyak dah En. Suami berkorban jaga anak dara kenit kat umah masa aku pergi kelas. Lepas tu musim exam lak aku duk tingkat atas study, babah ngan anak duk tingkat bawah hehe.

Now ready untuk next semester plak. Chaiyok!



Beautiful Nara